Riitta Talviaho

Yksilöllisesti räätälöity myynti-ja markkinointisuunnitelma on aina ollut perusta onnistuneille ja sujuville asuntokaupoille sekä tyytyväisille asiakkailleni.

Olen reilun 30 vuoden aikana saanut toimia asiakaspalvelun sekä myynnin parissa Etelä-ja Pohjois-Suomessa, josta osan Hotra-alalla esimies-ja johtotehtävissä, tehden tuloksellista kauppaa ja nyt viimeiset 13 vuotta kiinteistöalalla. Täällä Rovaniemelläkin olen saanut olla mukana toteuttamassa asunnon vaihtoa asiakkaitteni kanssa lähemmäs kymmenen vuotta. Toimin myös Rovaniemellä Kiinteistöliitto Lapin hallituksessa, joka on asumisen ja kiinteistönpidon alueellinen edunvalvoja ja olen tavoitettavissa myös sitäkin kautta.

Tarjoankin sinulle, olet sitten asunnon myyjä tai ostaja, helposti lähestyttävän, työssään tarkan sekä rautaisen ammattitaidon osaavan ja ratkaisuhakuisen myyjän käyttöösi.

Kodin erilaiset tilaratkaisut ja niiden hyödyntäminen sekä sisustaminen on ollut aina sydäntäni lähellä ja myös kulkenut vuosia käsikädessä tekemäni asuntokaupan rinnalla. Tarvittaessa pystyn myös tarjoamaan näkökulmaa myytävän ja tulevan kodin muunneltavuudessa, ehostamisessa ja väri-sekä materiaalivalinnoissa.

Soita minut arviokäynnille ja tulen mielelläni työhaastatteluun.

Toivon saavani tarjota ammattitaitoni käyttöösi kotisi myymisessä tai ostamisessa.

Yhteistyöterveisin Riitta

Riitta Talviaho

Myyntineuvottelija
040 585 0740
riitta.talviaho@asuntofocus.com